Tuesday, November 10, 2009

Malmö Sandbox är en stor succé!


Malmö Sandbox är mycket populär! Tog mig en titt på den traffic som är på den parcel (avdelade yta) som utgör Malmö Sandbox för att se nuvarande traffic *. Vi har för närvarande en traffic på 7298 i sandboxen att jämföras med t ex Second House of Sweden (Svenska ambassaden i Second life) där samma motsvarande siffra var 143.

Vad innebär detta, ja om vi tittar på gårdagens statistik för den 9 nov i Malmö sandbox som ett exempel så hade vi 205 besök fördelat på 93 unika besökare och i snitt så stannade man 39 min/besökare.


Second house of sweden. (Svenska ambassaden i Second life)Mer jämförbart är kanske den betydlig mer aktiva Kanimo Sandbox som har en traffic på 5199.En användare som har varit med sedan 2006 sa till mig att "Malmö Sandbox är en av de bästa i Second life" vilket glädjer mig att höra.

Våra värdar har sett till att vi har en bra miljö där alla kan vistas och ber vänligen de som stör ordningen att följa reglerna som finns i sandboxen.Malmö sandbox har blivit en samlingspunkt för kreativa användare av Second life, inte bara svenskar utan från alla nationer.Förutom det enkla instruktioner som vi har för att lära sig bygga i Second life så finns numer även Tutorials på engelska som går igenom baskunskaperna och en del roliga byggexempel.Och snart kör vi igång med Byggkurser på dagtid för den som är intresserade.

Klicka på länken nedan för att ta dig till Malmö Sandbox i Second life.

Ta mig till Malmö Sandbox nu!


Ta en tur till Malmö Sandbox och släpp loss din kreativitet! Skapa och träffa nya vänner!

Mvh Urban Eriksson (Ui Beam) Sweden Island
* Läs mer om hur Linden Lab räknar ut Traffic på följande länk:

http://wiki.secondlife.com/wiki/Help:Traffic

No comments:

Post a Comment