Wednesday, October 21, 2009

Virtuella konserter i Malmö Second life!


Något som har fungerat mycket bra i Second life Malmö är virtuella konserter! Vad är då en virtuell konsert? Vem som helst kan från sitt hem via sin dator spela livemusik så att andra kan lyssnai Second life. I Malmö har vi haft några sådana spelningar. En artist som har blivit mycket uppmärksammad är Bara Jonson som kommer från Malmö och har spelat på magasinet vid hamnen i Seond life Malmö.

Här är ett filmklipp på hur det såg ut.

Bara Jonson i Second life Malmö from Urban Eriksson on Vimeo.Bara Jonson som har blivit vald till bästa Second life artist har också fått ett eget Museum som han själv har varit med att utforma.


Det är under uppbyggnad men är redan nu värt att ta en titt på. Han har i och med sin medverkan i Second life fått både skivkontrakt, spelat in en skiva i New York och träffat sin fru. Klicka på länken nedan för att läsa mer om det i den här artikeln som Sydsvenskan publicerat.

Sydsvenskan artikel om Bara Jonson.


Bara har också en egen blogg som du hittar här Bara Jonson Blogg .

Bara Jonson har med sin musik spridit glädje till alla som har lyssnat till en av hans 1000 spelningar som han har gjort i Second life.

Han har även uppmärksammats av Sveriges Radio som gjorde en intervju med honom tidigare i vår.

Lyssna på intervjun här!


Om du är intresserad av att göra en egen spelning i Second life Malmö så kan du kontakta mig. Vi ser gärna att du kommer från Malmö området men alla är välkommna som vill prova på den här fantasiska möjligheten att nå ut med sin musik.

Skicka ett mail till.

urban.eriksson@swedenisland.se

Mvh

Urban Eriksson (Ui Beam) Sweden Island

No comments:

Post a Comment